O nama

Shanghai Tyre & Rubber (Group) Company je osnovana 19. juna 1990. godine kao snažno udruženje nakon spajanje između dva najveća kineska proizvođača guma, Shanghai Dazhonghua Rubber Tyre Factory i Shanghai Zhengtai Rubber Tyre Factory osnovanih u 1920-im godinama.

Postali su javno trgovačko društvo u maju 1992. godine, izdavajući akcije prvi put u domaćoj industriji guma. Kompanija je preimenovana u Shanghai Tyre & Rubber (Group) Company Ltd, a u maju 2007. godine preimenovana u Double Coin Holdings Ltd.

Double Coin je postajao sve popularniji od tada. Slogan “Driven the world over” odražava kvalitet naših guma, što je dokazano širom svijeta. Double Coin se stoga redovno bira kao savršena alternativa dobro poznatim A-brendovima. Pored toga, Double Coin snabdjeva gume rastućem broju originalnih proizvođača opreme (OEM) za kamione i prikolice. Naša ambicija je da budemo prvi izbor u transportnom sektoru.

Naša snaga:

Izuzetan kvalitet. Izuzetno niska kilometraža u odnosu na cijenu. Svestrana ponuda.

Zahvaljujući našem zanatskom radu i inovativnosti, razvijamo izdržljive gume sa pouzdanom konstrukcijom i jedinstvenim gumastim sastavom. Još jedna prednost je što se većina Double Coin guma može obnoviti, što garantuje dugotrajne performanse.

To top