O gumama

Iznimna kvaliteta

Čvrsta karkasa, napredna konstrukcija gume i jedinstven sastav čine gume Double Coin iznimnima. Naše kvalitetne gume proizvedene su u najinovativnijim tvornicama i dokazale su svoju kvalitetu diljem svijeta.

Nizak odnos kilometri/cijena

Gume Double Coin poznate su po svojoj izdržljivosti. Zbog robusne izrade i posebnog dizajna gaznog sloja koji smanjuje otpor kotrljanja, a neizravno i potrošnju goriva, naše gume osiguravaju iznimno dug životni vijek u odnosu na cijenu koju za njih plaćate.

Širok asortiman

Gume za kamione, OTR, industrijske i PLT sve su dio našeg opsežnog asortimana Double Coin. Dostupno je više od 40 profila i 210 veličina. Od popularne veličine za kamione do specifične veličine za teška OTR vozila.

Double Coin je specijaliziran za proizvodnju kamionskih, OTR, industrijskih i PLT guma za sve moguće pozicije i primjene. Naš slogan ‘Driven the world over’ odražava kvalitetu naših guma, koja je dokazana u cijelom svijetu. Double Coin se stoga redovito bira kao savršena alternativa poznatim premium markama.

Prednosti naše gume

Double Coin predstavlja sigurnost i izdržljivost. Kombiniramo iznimnu kvalitetu, izuzetno nizak omjer kilometraže i cijene i opsežan asortiman kako bismo bili prvi svjetski izbor u transportnom sektoru.

Zahvaljujući našem umijeću i iskustvu razvijamo gume s jedinstvenim gumenim smjesama i naprednom konstrukcijom gume. Čvrsta karkasa i jake bočne stijenke štite gume od vanjskih oštećenja, što je vrlo važno za kamionske i OTR gume koje se suočavaju sa svim vrstama teških uvjeta. Još jedna prednost je da se većina guma Double Coin može protektirati, što još više produljuje životni vijek.

To top